Download algemene voorwaarden

VOORWAARDEN
Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van BLOS Kinderkleding, gevestigd aan de Achterstraat 55, 4054 MS in Echteld en ingeschreven bij de kamer van koophandel met het KvK nummer 77801784.

Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.
Wij doen onze best om onze online shop zo actueel mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat een door u besteld kledingstuk niet meer leverbaar is. In dat geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

BETALING
Alle prijzen zijn in euro's en inclusief BTW. Betaling kan direct en online door middel van iDEAL. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Betaling kan eveneens door overschrijving. In dat geval dient de betaling binnen 7 dagen na de orderdatum te zijn voldaan, waarna uw bestelling wordt verzonden. Ook kan de betaling plaatsvinden bij afhalen op onze vestigingslocatie.

LEVERING
Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 2 a 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling te leveren. Hiervoor brengen wij u een bedrag van €3,95 in rekening. Indien gewenst kunt u de bestelde kleding ook afhalen op ons vestigingsadres in Echteld. Wanneer de bestelling wordt afgegeven aan PostNL ligt vanaf daar de verantwoordelijkheid bij hen. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor vermissing etc. 

RETOURZENDING
U kunt ontvangen artikelen binnen 14 werkdagen aan ons retourneren. De termijn van 14 werkdagen gaat in op het moment dat de artikelen door u zijn ontvangen. Retourneren kan via pakketdienst of ons postadres. (op afspraak)  Wij verzoeken u om hiervoor gebruik te maken van de originele verpakking en het retourlabel dat bij uw bestelling is gevoegd of deze per mail kan opvragen. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd als ze zijn voorzien van de originele labels. De kosten van het retourneren zijn voor uw eigen rekening.

PERSOONLIJKE GEGEVENS
Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling en zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld. Indien u geen prijs (meer) stelt op ongevraagde reclame van BLOS kinderkleding, dan kunt u zich ten allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief. Dit kan per e-mail of telefonisch.

INFORMATIE
Voor al u vragen en bestellingen kunt u contact met ons opnemen. U krijgt dan een persoonlijk advies over kwaliteit, maatvoering en levertijd van de artikelen in onze online shop.

Ook voor klachten over kleding die u bij ons heeft gekocht, kunt u contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om u zoveel mogelijk persoonlijk te woord te staan. Mocht dit niet lukken, dan kunt u een boodschap achterlaten. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

U kunt ook contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@bloskinderkleding.nl.
Wij zullen uw e-mail uiterlijk binnen 5 werkdagen beantwoorden.

BLOS Kinderkleding
Achterstraat 55
4054 MS Echteld
Tel. +31 6 11 81 54 61
E-mail: info@bloskinderkleding.nl

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Contact

Schoolstraat 1B
4051AV -  OCHTEN


zo/ma gesloten
dinsdag 10.00 - 17.00
woensdag 10.00 - 17.00
donderdag 10.00 - 17.00
vrijdag 10.00 - 17.00
zaterdag 10.00 - 17.00


telefoonnummer: 06 11 81 54 61
mailadres: info@bloskinderkleding.nl

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Help jij mee door ze te accepteren?